Det siger de om DAC-uddannelsen:

“Et lærerigt forløb både på det personlige og faglige plan,begge dele har ført til et fantastisk job og givet mig et helt nyt syn på livet.”
– Judy

“Det DAC har gjort for mig er, den har givet mig potentiale og lært mig at forene mig med min sårbarhed.”
– Isabella

Jeg har virkelig lært noget om mig selv via denne uddannelse, men har også lært en masse fagligt af vores meget kompetente lærer. Det jeg godt kan lide ved DAC-uddannelsen er, at det ikke er så stort, så det er intimt og intensivt. Jeg kan kun anbefale denne uddannelse.”
– Katja

“Man udvikler sig både personligt og fagligt i DAC, på den måde, at når man kommer ud til virkeligheden, har man mere motivation til at prøve noget nyt og fået mere energi for udfordrende oplevelser, for at gøre noget forskel for sig selv og for medmennesker som har problemer med misbrug. Jeg vil nok aldrig stoppe med at være taknemmelig over for DAC i mit liv 🙂”
– Elisabeth

“At tage DAC uddannelsen, er det bedste jeg har gjort, en uddannelse hvor jeg voksede og udviklede mig både på det faglige og personlige plan, kæmpe anbefaling herfra.”
– Rie

“DAC uddannelsen har givet mig et pejlemærke i hvad jeg skal med mit liv, jeg har været glad for undervisningen og jeg har følt mig lyttet til og er vokset personligt under uddannelsen, dette har givet mig den mulighed at engagere mig politisk i form af at være kandidat til byrådet i Odense hvor mit drive kommer af vidensballasten fra uddannelsen for på den måde at kunne gøre en forskel.”

– Diana-Ester

“Jeg blev mødt og hørt, der er altid tid til en snak hos Fie og Frank.
Den kognitive model og MI har været superbrugbart i mit arbejde efterfølgende.
Efter mange år på arbejdsmarked, har det været alle pengene værd – jeg er så glad for min beslutning om uddannelse til misbrugsbehandler.
Har under uddannelsen lavet min egen ”huskemappe” i tegnede billeder og tekst, den mappe har en fast plads på min reol på arbejdet, og bruges ofte.
Mødt mange skønne medstuderende, hvor der har været plads til deling af erfaringer og personlige oplevelser, som har været inspirerende.
Forskellige oplæg fra undervisere der har inspireret med erfaring og viden.”

– Jeanette

Print Friendly, PDF & Email