Om DAC-uddannelsen

Uddannelsen Danish Addiction Counselor (DAC) blev oprettet i 1992 af Frederiksberg Centeret, der siden 1990 udførte dagbehandling af afhængige.

I august 2018 gik Frederiksberg Centeret, herunder DAC-uddannelsen, konkurs. Vi, Frank, Erik og Anne Sofie, købte og overtog og vil videreføre uddannelsen i den gamle ånd, men med fokus på udvikling.

DAC-uddannelsen er i dag en selvstændig institution, uafhængig af forskellige behandlingssteders behandlingsfilosofi.

Vi ser som vores fornemste opgave at skabe en uddannelse, som kan tilføre både private og offentlige behandlingstilbud professionalisme samt faglig og etisk kvalitet.

 

Lær at yde hjælp til afhængige og pårørende


Uddannelsen til Danish Addiction Counselor (DAC) har til formål at gøre den studerende i stand til at varetage rådgivning og behandling af afhængige og pårørende til afhængige. Den studerende opnår gennem uddannelsen teoretisk og praktisk viden om afhængighed – og er efter bestået eksamen kvalificeret til at arbejde som misbrugskonsulent eller afhængighedsbehandler.

Uddan dig til arbejde med mennesker


En DAC-uddannets arbejde kan også have mere forebyggende karakter og omfatte oplysning og opsøgende arbejde. Derudover kan DAC-uddannelsen bruges mere bredt inden for relationsarbejde, mentorarbejde, coaching, adfærdsændring mv.

 

DAC-uddannelsen er blandt de korte uddannelser


Uddannelsen er et fuldtidsstudium på 18 måneder med start en gang om året (første uge i september). På uddannelsens tre semestre veksles der mellem teori og praksis. DAC-uddannelsen er brugerbetalt og SU-godkendt. Dimittender fra DAC-uddannelsen er berettiget til optagelse i en
A-kasse.

Hvem er VI?

Vil du høre mere om uddannelsen?

Send os en besked, eller giv os et kald på telefon: 42 49 32 92

  Frank Edvard Hansen

  Medejer af og uddannelseschef på DAC-uddannelsen. Socialrådgiver, Kempler supervisor og idérig, løsningsorienteret igangsætter.

  Anne Sofie Broe Hansen (Fie)
  Medejer af og uddannelsesleder på DAC-uddannelsen. Pædagog, DAC’er, Gorski certificeret Tilbagefaldsterapeut og struktureret blæksprutte.
  Erik Edvard Hansen
  Medejer af og underviser på DAC-uddannelsen. Pædagog, Hazelden uddannet og en medrivende underviser.

  Hvorfor vælge DAC-uddannelsen?

  Uddan dig på kun 18 måneder

  Mange karrieremuligheder

  SU-berettiget voksenuddannelse

  Print Friendly, PDF & Email