Om DAC-uddannelsen

Uddannelsen Danish Addiction Counselor (DAC) blev oprettet i 1992 af Frederiksberg Centeret, der siden 1990 udførte dagbehandling af afhængige.

I august 2018 gik Frederiksberg Centeret, herunder DAC-uddannelsen, konkurs. Vi, Frank, Erik og Anne Sofie, købte og overtog og viderefører uddannelsen i den gamle ånd, men med fokus på udvikling.

 

👍🏼 Uddan dig på kun 18 måneder

👍🏼 Mange jobmuligheder

👍🏼 SU-berettiget voksenuddannelse

DAC-uddannelsen er i dag en selvstændig institution, uafhængig af forskellige behandlingssteders behandlingsfilosofi.

Vi ser som vores fornemste opgave at skabe en uddannelse, som kan tilføre både private og offentlige behandlingstilbud professionalisme samt faglig og etisk kvalitet.

Lær at yde hjælp til afhængige og pårørende

Uddannelsen til Danish Addiction Counselor (DAC) har til formål at gøre den studerende i stand til at varetage rådgivning og behandling af afhængige og pårørende til afhængige. Den studerende opnår gennem uddannelsen teoretisk og praktisk viden om afhængighed – og er efter bestået eksamen kvalificeret til at arbejde som misbrugskonsulent eller afhængighedsbehandler.

Uddan dig til arbejde med mennesker

En DAC-uddannets arbejde kan også have mere forebyggende karakter og omfatte oplysning og opsøgende arbejde. Derudover kan DAC-uddannelsen bruges mere bredt inden for relationsarbejde, mentorarbejde, coaching, adfærdsændring mv.

Læs om ansøgning mm.

DAC-uddannelsen er blandt de korte uddannelser

Uddannelsen er et fuldtidsstudium på 18 måneder med start en gang om året (første uge i september). På uddannelsens tre semestre veksles der mellem teori og praksis. DAC-uddannelsen er brugerbetalt og SU-godkendt. Dimittender fra DAC-uddannelsen er berettiget til optagelse i en A-kasse.

Frank Edvard Hansen

Medejer af og uddannelseschef på DAC-uddannelsen. Socialrådgiver, Kempler supervisor og idérig, løsningsorienteret igangsætter.

Erik Edvard Hansen

Medejer af og underviser på DAC-uddannelsen.
Pædagog, Hazelden uddannet og en medrivende underviser.

Anne Sofie Broe Hansen (Fie)

Medejer af og uddannelsesleder på DAC-uddannelsen. Pædagog, DAC’er, Gorski certificeret Tilbagefaldsterapeut og struktureret blæksprutte.

Print Friendly, PDF & Email