OM KURSUSAFDELINGEN

DAC fejrer 30-års fødselsdagen ved at etablere en kursusafdeling, hvor alle emner indenfor misbrug og afhængighed kommer på tapetet.

DAC er en vidensbank indenfor området, og vi synes det er på tide at dele mere ud af al den ekspertise vores dygtige undervisere ligger inde med. Vi har teori, erfaring og masser af energi – klar til at blive tilbudt til alle med interesse for området. Der kommer også noget for dig.

Derfor har vi nu oprettet Kursusafdelingen, hvor vi løbende vil udbyde kurser i alverdens emner indenfor misbrug, afhængighed – og dertil hørende problemstillinger (det kan være børnene, familierne, omgivelserne i det hele taget).

Vi ønsker at opbygge et videns-fællesskab og er meget åbne overfor input udefra. DAC vil ikke være låst til nogen retninger, metoder eller teorier, men vil være åbne og villige til at repræsentere VIDEN i samarbejde med andre foredragsholdere og undervisere – så kontakt os endelig hvis du har en idé eller et koncept der vil passe til en dag eller to med undervisning-oplæg.

Vi håber at I vil tage godt imod dette nye tiltag, så Kursusafdelingen bliver et levedygtigt, sprudlende, inspirerende og lærerigt sted 😊

DAC-uddannelsen befinder sig fysisk i smørhullet på Frederiksberg, tæt på busser og metro – og med caféer, restauranter og overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Følg med her – kh 
DAC-uddannelsen

Print Friendly, PDF & Email