DAC-uddannelsen

Sådan ansøger du om optagelse

Har du besluttet dig for at ansøge om optagelse på DAC-uddannelsen, kan du herunder finde praktisk information samt et link til vores ansøgningsskema.

Vi ønsker at lære dig at kende

I din ansøgning om optagelse på DAC-uddannelsen beder vi dig redegøre for din motivation for at ansøge om optagelse. Det gør vi for at give dig mulighed for at sætte ord på, hvordan din interesse for uddannelsen er opstået, hvad du gerne vil lære på uddannelsen, samt hvad du ønsker at bruge uddannelsen til. Dine tanker om dette er samtidig et godt udspring for den optagelsessamtale, som vi indkalder dig til, når vi har modtaget din ansøgning.

Derefter skal du opliste dit CV, dvs. dine erfaringer inden for uddannelse, kurser, praktik, arbejde (lønnet og frivilligt) samt andet, som kan være relevant for os at kende til.
Du skal også redegøre for dine dansk og it-kundskaber.

Mere om optagelse

Øvrigt:

Du bedes derudover oplyse os om dine eventuelle erfaringer med afhængighed og behandling – samt om der er noget helbredsmæssigt, som du vurderer, at vi har gavn af at vide.
Vi vil understrege, at det ikke er et krav for optagelse på DAC-uddannelsen at have personlige erfaringer med afhængighed.
Endelig skal vi også vide noget om, hvordan du forventer at finansiere uddannelsen.

Se priser på DAC-uddannelsen Her >>

Ansøger fra Grønland Se Her >>

Her kan du udfylde ansøgningsskemaet online >>

Alle oplysninger behandles fortroligt og slettes igen.

Print Friendly, PDF & Email